FC Eyeceutical, 15 ml

Új

Az Eyeveutical szem alatti táskák és ödémák ápolására javasolt. Egy speciális hatóanyagot - tetrapeptidet - tartalmaz, amely elősegíti a szem alatti táskák visszahúzódását, és láthatóan csökkenti a víztől megduzzadt szemhéjat.

Bővebb leírás

4 550 Ft

303 Ft / ml

További információk

Eyeceutical - Biotechnológiai szérum szemödémára és szem alatti táskára

 

Az Eyeceutical szérum szemkörnyéki táskák és ödémák ápolására javasolt. Egy speciális hatóanyagot – tetrapeptidet – tartalmaz, amely elősegíti a szem alatti táskák visszahúzódását, és láthatóan csökkenti a víztől megduzzadt szemhéjat. Klinikai tesztek kimutatták a tetrapeptid hatékonyságát az arcbőr kisimulásában és a duzzadás csökkentésében.Az alkalmazás előnye, hogy a látható eredmény műtéti beavatkozás nélkül érhető el. Hatása bizonyított és klinikai tesztekkel alátámasztott. A tesztelt személyek 95%-nál – 60 napon keresztül naponta kétszeri használat során – a szem alatti táskák láthatóan csökkentek. Az első javulás már 15 nap után volt látható. A szérum nők és férfiak esetében egyaránt hatásos.

 

Eyeceutical – Biotechnológiai szérum szemkörnyéki táskákra és ödémákra a plasztikai műtét kellemes alternativája

 

  •  az ödémák megszüntetését elősegitő hatóanyag láthatóancsökkenti a megduzzadt szemhéjat és elősegiti a szem alatti táskák visszahúzódását, helyetessiti a plasztikai műtétet
  •  az ödémák és a szem alatti táskák eltávolitását
  •  speciális tetrapeptidet tartalmaz, melynek bőrkisimitó, hidratáló és a bőr ugalmasságátnövelő hatása bizonyitott 
  •  60 napon keresztül napi kétszeri használat során a tesztelt emberek 95%- nál a szem alatti táskák láthatóan csökkentek, az első javulás már 15 nap után látható
  •  ujjal vigye fel az érintett bőrfelületre, majd kenje a szem belsejétől kifelé haladva
  •  

Jellemzés: 

Az Eyeceutical szérum szemkörnyéki táskák és ödémák ápolására javasolt. Egy speciális hatóanyagot - tetrapeptidet - tartalmaz, amely elősegíti a szem alatti táskák visszahúzódását, és láthatóan csökkenti a víztől megduzzadt szemhéjat.

 

Klinikai tesztek kimutatták a tetrapeptid hatékonyságát az arcbőr kisimulásában és a duzzadás csökkentésében.Az ödémák és a szem alatti táskák eltüntetésére, felszívódására irányuló alap-biokémiai folyamatok kutatása egy új, különleges peptid alapú anyag felfedezéséhez vezetett. Egy olyan speciális szérumot fejlesztettek ki, amely alkalmazása teljesen biztonságos és eredménye igen hatásos.

Az alkalmazás előnye, hogy a látható eredmény műtéti beavatkozás nélkül érhető el. Hatása bizonyított és klinikai tesztekkel alátámasztott. A tesztelt személyek 95%-nál - 60napon keresztül naponta kétszeri használat során - a szem alatti táskák láthatóan csökkentek. Az első javulás már 15 nap után volt látható. A szérum nők és férfiak esetében egyaránt hatásos.A szérum által a szemkörnyéki táskák és ödémák láthatóan csökkennek. A felsorolt pozitív hatásai miatt a bőrápoló termékek legmagasabb – kosmeceutical – kategóriájába sorolható.

 

Használat és adagolás:

 

Csavarjuk le az üveg tetejét. A tetőn található pumpa lassú lenyomásával, majd ismételt meglazításával szippantsunk a pipettába kellő mennyiségű szérumot. A pumpa gyengéd megnyomásával a szérum mennyiségét adagolni tudjuk. Vigyázat! A pumpa gyors lenyomásával a pipettába levegőbuborék kerülhet, amely nehezíti a további munkát.

Fontos, hogy a szérumot csak tiszta és száraz bőrfelületre alkalmazzuk. A Botoceutical szérumot mutatóujjával vigye fel a szemkörnyéki táskákra és ödémákra, majd finoman maszírozza a szemzugtól kifelé haladva. 

Használat után várjon kb. 10 percet, majd folytassa arcának ápolását a megszokott napi kozmetika használatával. 

A látható eredmény érdekében használja a szérumot legalább 60 napon keresztül, naponta kétszer (reggel és este).

 

Figyelmeztetés:

 

A termék minden bőrtípusra használható. Használat előtt bőrteszt javasolt, kis bőrfelületen próbálja ki, majd várjon 24 órát. Ha túlérzékenységet vagy irritációt észlel, hagyja abba a termék használatát. Szembe ne kerüljön! Ha szembe kerül, öblítse ki szemét bő vízzel, majd törölje szárazra. Csak külső használatra javasolt! 

 

Tárolás: 30 °C alatt. 

 

Leírás:

 

Az idő múlásával a bőr veszít feszességéből és az arcon található izmok is ellazulnak. A szem körül a meglazult bőr petyhüdtté válik, amely aztán szem alatti táskákat hozhat létre. A szem körül felgyülemlett zsír a megduzzadt szem alatti táskákban felhalmozódik. A megduzzadt szemhéjat a szakirodalom dermatochalázia néven ismeri. Ez a probléma sebészeti beavatkozással – blefaroplasztikával – megszüntethető, úgy, hogy a szemhéj vagy a szem alatti fölösleges bőrt finoman eltávolítják,és a felgyülemlett zsírt leszívják. A blefaroplasztika a szépészeti sebészet egyik leggyakoribb beavatkozása, amelyet a plasztikai sebészek végeznek. [Castro, E, Foster, JA (1999) Upper lid blepharoplasty. Facial Plast Surg. 15(3):173]. Az ödémák kialakulásának másik oka lehet a víz vagy zsír felhalmozódása a szem alatt, amely szem alatti táskákat hozhat létre. A folyadék képződésnek több oka lehet. Az egyik leggyakoribb ok a legyengült nyirokrendszer és a hajszálerek megnövekedett áteresztőképessége. A Botoceutical szérum legfontosabb összetevőjenek, a tetrapeptidnek anti- ödémás tulajdonsága bizonyított. A tetrapeptid dehidratáló hatásának következtében már 15 napos használat után a megduzzadt szem alatti táskák láthatóan csökkennek. Hatékonyság: A tetrapeptid tesztelése naponta kétszeri használattal 60 napon keresztül történt.A mérések és a fényképek a 0., 15., 30., 45., és 60., napon készültek. 

 

Összetétel:

 

Aqua, Glycerin, Panthenol, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Acetyl Tetrapeptide-5, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Retinyl Acetate, Carbomer, Phenoxyethanol, Methyl-, Propylparaben, Imidazolidinyl Urea, Triethanolamine, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hexylcinnamal, Limonene, Linalool, Lilial, Parfum.

5 hasonló termékek ebben a kategóriában: