Aurecon Ring Stop kapszula, 30x Nagyobb

Aurecon Ring Stop kapszula, 30x

Új

A Fytofontana Aurecon Ring Stop a tünetek enyhítésével segít fenntartani a lelki egyensúlyt, lehetővé teszi a pihenést, így javítja a fizikai és mentális állapotot. 

Bővebb leírás

2 358 Ft

További információk

A fülzúgásnak számtalan oka lehet. Ide tartoznak különféle fülészeti, neurológia, belgyógyászati elváltozások, betegségek, valamint a zajártalom és pszichés problémák. A fülzúgással kezelendők 90%-a szenved különböző fokú, zaj által kiváltott halláscsökkenésben, függetlenül attól, hogy tud róla, vagy sem. Az egyéb okok között a stressz, a magas vérnyomás, a hallócsontok meszesedése(otosclerois), a hallóideg károsodása, érproblémák és a fület károsító egyéb tényezők szerepelhetnek.  Fel kell hívni a figyelmet az MP3 lejátszók, a videojátékok, és a fülhallgatók veszélyére is, hiszen főként a fiatalok használják, így már egészen fiatal kortól ki vannak téve a káros hatásoknak.

A zaj kerülése mellet bizonyos tápanyagok bevitele is fontos, melyek fokozzák a sejtek optimális működését, és védenek a sejtkárosító szabadgyököktől, valamint támogatják a fülben lévő kis erek keringését. Az állandó fülzúgás zavarja a pihenést,  feszültséget okoz, mely tovább rontja az állapotot, ezért hasznos lehet az idegrendszer nyugtatása, lecsendesítése.  A Fytofontana Aurecon Ring Stop étrendkiegészítő összetevőit, a svájci Herb-Pharma AG a fenti elvek alapján állította össze.

10 hasonló termékek ebben a kategóriában: