Aurecon Natural fülgyertya, 1 pár Nagyobb

Aurecon Natural fülgyertya, 1 pár

Új

Az Aurecon natural fülgyertyák méhviasszal, mézzel és parafinnal átitatott lenvászon tölcsérek.

A szakszerűen kifejlesztett belső műanyag védőbetét alkalmazásával a termék használata egyszerű és biztonságos.

Bővebb leírás

928 Ft

További információk

A fülgyertyák méhviasszal és paraffinnal átitatott lenvászon tölcsérek. A gyertya égése során keletkező meleg a fülzsírt meglágyítja és az ott keletkező vákuum (csökkentett nyomás)  az ún. „szívó-kémény“ hatás révén felszívja. Az Eustach-kürtön keresztül egyúttal nyomáskiegyenlítés is történik a nyak és a fej egész részén, így a hőhatás kedvezően befolyásolja az esetlegesen elzáródó energiaáramlásokat a meridiánokban. A meridiánok olyan energiavezetékek, amelyek feladata az életenergia szállítása és szétosztása az emberi szervezetben. A meggyújtást követően a gyertya belsejében köd keletkezik, amely a fül belsejébe áramlik. Ez a köd szállítja a hatóanyagokat az egész hallójáratba.
A gyertyából áramló hő átmelegíti a fülcimpa mikrorendszerét,  hatással van a reflexzónákra, amelyek a stimuláció által jótékonyan befolyásolják a megfázásos betegségek lefolyását. Továbbá szabályozza a fül -nyirokmasszázs tisztító működését is.
A tűz mágiája az embereket már az idők kezdetétől lenyűgözte. Ez az alapelem az embereknek fényt és meleget hozott. Már ősrégi idők óta a  különböző kultúrákban ismert volt a fülgyertya, mint egy természetes alapú, igen hatékony és egyszerűen kezelhető „gyógyító eszköz“. Történelmi gyökerét a szibériai sztyeppeken élőknél, az Ázsiában, valamint Észak- és Dél-Amerikában élő indiánoknál kell keresni. A sziklafalakra festett régi festmények szent és orvostudományi szertartások közben  egyértelműen a fülgyertya használatára utalnak.
Az igen magasfokú gyógyítási ismeretekkel rendelkező Pueblo Hopi indiántörzs által nemcsak Európába került a fülgyertya, hanem a széleskörű használata és elterjedése is nekik köszönhető.
A múlt század végén a Herb-pharma AG Svájc a fülgyertyák használati területeivel és előállításával kezdett foglalkozni, amely az Aurecon fülgyertyák tökéletesítését eredményezte. Azóta egyre több  elégedett vásárló ismerte meg és ismeri el az ősrégi gyógymód és terápia kedvező hatását.
Az összes eredeti Aurecon fülgyertyát a mai napig a régi receptúra alapján, rendszeresen ellenőrzött alapanyagokból körültekintően és magasfokú odafigyeléssel, kizárólag kézzel készítik. Csakis kiváló minőségű peszticidmentes lenvászonból  készülnek. A fülgyertyák hossza eltérő lehet, mivel  gyártásuk kézzel történik. Az Aurecon fülgyertyák különlegessége és erőssége a több mint 15 éves tapasztalatra épülő magas minőség. A biztonságos használatot a szakszerűen kifejlesztett belső műanyag védőbetét garantálja. 
Az Aurecon Natural fülgyertyákon található CE jelölés garantálja, hogy a termék megfelel az EU-ban elfogadott CEE 93/42 utasítás biztonsági követelményeinek.
Az Aurecon Natural fülgyertyákat elsősorban olyan felhasználóknak javasoljuk, akiket a használat során eddig zavart a műanyag vég. Most a műanyag vég helyett természetes lenvászon érintkezik a füllel. Az Aurecon Natural égésideje hosszabb, ezáltal hatása  is intenzívebb. A Herb-pharma AG Svájc küldetésének tekinti, hogy kizárólag magas minőségű és megbízható termékeket állítson elő.

10 hasonló termékek ebben a kategóriában: