Aurecon Plus fülgyertya, 1 pár Nagyobb

Aurecon Plus fülgyertya, 1 pár

Új

A fülgyertyák méhviasszal és parafinnal átitatott lenvászon tölcsérek.

A gyertya égése során keletkező melegtől a fülzsír meglágyul és az ún. szívó kémény hatása révén könnyen eltávolítható. Az Eustach kürtön keresztül egyúttal nyomás-kiegyenlítődés történik a fülben.

Bővebb leírás

928 Ft

További információk

Az AURECON plus fülgyertyák alkalmazása hatékony lehet halláscsökkenésnél, nagyothallásnál, hosszantartó fül- és fejfájásnál, középfülgyulladás enyhébb formáinál, fülzúgásnál,akut és krónikus náthánál, migrénes panaszoknál,mandulagyulladásnál,feszült és stresszes állapotnál, a fül vérkeringési zavarainak kezelésénél, anyagcsere és nyirokrendszer salaktalanítására, az energiaáramlást akadályozó blokkok oldására, a szervezet immunrendszerének erősítésére.
Az AURECON plus fülgyertyák nem alkalmazhatók akkor, ha a gyertya -akár kis része is- már meg volt gyújtva. A kezelés hatása csak sértetlen, eredeti állapotban lévő gyertyával érthető el.  
A fokozott biztonság érdekében a fülgyertyákba Aurecon system műanyag védőbetét van beépítve, amely növeli a gyertyák biztonságosságát és hatékonyságát. Az Aurecon system  műanyag védőbetét kizárja az esetleges idegen anyagok fülbejutását. 

Ennek a praktikának a híre a régmúlt időkben Ázsiából és Dél-Amerikából érkezett Európába. A természetes orvostudománnyi tapasztalatokkal rendelkező „Hopi“ indiánok ősidők óta használják a fülgyertyát. A természetes orvostudomány szakembere Susanna Von-Tobar kézírásaiban (Frankfurt 1656) is említette már a meggyújtható viaszos anyagú tölcsérek használatát a  fülproblémákra. 
A CE jelölés, mellyel az AURECON plus fülgyertyák meg vannak jelölve, összhangban van azokkal a biztonsági követelményekkel, amelyet Európai Unió az CEE 93/42 utasításában is meghatároz.

10 hasonló termékek ebben a kategóriában: