Aurecon Forte Junior fülcsepp 10ml Nagyobb

Aurecon Forte Junior fülcsepp, 10ml

Új

Az Aurecon drops forte Junior fülcsepp a  gondoskodás hiányából származó kockázatok és a szükségletek figyelembevételével úgy van összeállítva, hogy a külső hallójárat rendszeres ápolásának hasznos és könnyen használható eszközévé váljon.Kizárólag természetes anyagok – ismert hatású olajok felhasználásával készült.

Bővebb leírás

1 699 Ft

170 Ft / ml

További információk

Jellemzés:

A külső fül hiányos higiéniája a hallójárat átjárhatóságának romlásához vezethet. Ennek következménye lehet nemcsak a hangátvitel csökkenése, hanem a megtelepedett mikroorganizmusok komoly következményekkel járó egészségügyi problémák forrásává válhatnak.
A hallójárat többnyire nem igényel olyan mértékű gondoskodást, mint a bőr azon részei, amelyek külső hatásoknak vannak kitéve. Ennek következtében ezek kevésbé hidratáltak és kevésbé zsírosak lehetnek.

A hallójárat lényegesen jobban védett, de ezzel egyidejűleg fokozottabban terhelt a faggyúmirigyek által termelt fülzsírral.
A hallójárat nehezen tisztítható és a tisztítás klasszikus változata- fültisztító pálcikával- nem eléggé hatásos és nem megfelelő a lehetséges problémák miatt.
Az Aurecon drops forte Junior fülcsepp a  gondoskodás hiányából származó kockázatok és a szükségletek figyelembevételével úgy van összeállítva, hogy a külső hallójárat rendszeres ápolásának hasznos és könnyen használható eszközévé váljon.
Kizárólag természetes anyagok – ismert hatású olajok felhasználásával készült, Tompíthatja a kellemetlen fájdalmat (levendulaolaj) és védelmet nyújt a nem kívánt mikroorganizmusok ellen. A Laureth-9 hatóanyag javítja a termék és a bőr érintkezését és helyi érzéstelenítő hatású. A termék használata jótékony hatással lehet a külső hallójárat, a középfültő és a dobhártya kisebb gyulladása esetében, főként a kezdeti stádiumban. Gyulladás okozta fájdalmak esetén pedig antiszeptikus hatású a gyulladás okozóival szemben.  Tartósítószert  nem tartalmaz.

 

Az Aurecon drops forte Junior fülcsepp:

-megkönnyíti és növeli a fültisztítás hatékonyságát
-csökkenti a fülzsír hallójáratra tapadását
-korlátozza a fölösleges fülzsír termelődését a hallójáratban
-meggátolja a mikroorganizmusok szaporodását
-megőrzi a természetes fiziológiai arányokat
-kizárólag természetes anyagokat tartalmaz
-kémiai adalékanyagokat nem tartalmaz

-antimikrobiális hatású és jótékonyan befolyásolhatja a külső hallójárat enyhébb gyulladásainak lefolyását

-csökkentheti a középfültő- és a dobhártyagyulladás okozta fájdalmakat, főként a kezdeti stádiumban
-gyermekeknek 6 hónapos kortól ajánlott

Használati utasítás:

  1. Hajtsuk a fejet az egyik oldalra és a hallójáratba cseppentsünk 3-5 csepp Aurecon drops forte Junior fülcseppet

  2. 5-6  percig hagyjuk hatni és utána alaposan tisztítsuk ki a fület

     

Rendszerint elég hetente 1x használni vagy szükség szerint gyakrabban.
A termékhatékonysága a leírt eljárás pontos betartásától függ, ezért a fül tisztítása felnőtt személy jelenlétében történjen, aki felügyeli ezt a folyamatot.
Bármilyen probléma - fülzúgás, fájdalom, nyomás érzése - esetében forduljon orvoshoz.
Az Aurecon drops forte Junior fülcsepp jelentősen segíti az egészségügyi komplikációk megelőzését, elsősorban a többi Aurecon termék együttes használatával.

 

Figyelmeztetés:

A hallószerv megbetegedése vagy a dobhártya károsodása esetében ne használjuk! A termék nem minősül gyógyszernek!

Gyermekek vagy idősebbek a terméket másik személy segítségével használják! A termék szembe ne kerüljön! Ha mégis szembe kerül, öblítse ki bő vízzel. 
Használat előtt felrázandó!

 

Csomagolás:

10 ml

 

Tárolás:

Hűvös helyen tartandó! A közvetlen napfény és a túlzott hő csökkenti a termék által tartalmazott természetes anyagok hatását. Gyermekek elől elzárva tartandó!

10 hasonló termékek ebben a kategóriában: