Aurecon fülspray 50ml Nagyobb

Aurecon fülspray, 50ml

Új

A fül külső részének nem megfelelő higiénája gyengítheti a hallójárat átjárhatóságát. Ezáltal a hangátvitel minősége romlik, mikroorganizmusok keletkezéséhez kedvező feltételek alakulnak ki, ami komoly következményekkel járó egészségügyi problémák forrása is lehet.

Bővebb leírás

1 829 Ft

37 Ft / ml

További információk

Jellemzés

 

A fül külső részének nem megfelelő higiénája gyengítheti a hallójárat átjárhatóságát. Ezáltal a hangátvitel minősége romlik, mikroorganizmusok keletkezéséhez kedvező feltételek alakulnak ki, ami komoly következményekkel járó egészségügyi problémák forrása is lehet.


A fülzsír nagyon sűrű fiziológiai anyag, amelyet a hallójáratban a nyirokmirigyek termelnek.
Természetes körülmények között a fülzsír védi a fülcsatornát a különféle fertőzésektől. A fülzsír a hallójárat külső részén képződik.
Amikor a túltermelődik a fülzsír vagy a fül higiénája nem megfelelő, nagyobb mennyiségű fülzsír képződik, amely aztán felhalmozódhat és ún. fülzsírdugó keletkezik. Ez a dugó befolyásolja a fül tökéletes működését, fülzúgás, fülviszketés és halláscsökkenés alakulhat ki. 
A fülzsír túltermelődése esetén fontos a fülnek kíméletes szerekkel történő tisztántartása és ápolása. 
Az AURECON fülspray - Holt-tengeri oldat Aloe verával - egy természetes, kímélő ionizált oldat, amely anélkül oldja fel a fülzsírt, hogy irritálná a dobhártyát vagy a fül külső részének csatornáját.
Az AURECON fülspray olyan tengeri eredetű aktív nyomelemeket tartalmazó oldat, amelynek használata a mindennapos tisztálkodásra alkalmas. 
Megelőzi a hallójárat eldugulását és a fülzsír túltermelődését. 
Az AURECON fülspray a fül higiénájára kifejlesztett gyengéd, biztonságos és hatékony oldat.

A termék használata az alábbi esetekben javasolt:

-helyettesítheti a klasszikus fültisztító pálcikákat, amelyeknek helytelen használata megsértheti a fület, 
-használatával megszüntethető a füldugulás, amelyet a külső hallójárat csatornájában felhalmozódott fülzsír okozhat, 
-megelőzhető a fülgyulladás, amely a fülzsír vízzel való találkozásakor alakulhat ki (pl. medencében való fürdés után)
-a termék minden korosztály számára ajánlott, különösen javasolt idősebb korban, mikor a fülben ún. száraz fülzsír termelődik, 
-a termék hallókészüléket használók részére is javasolt, 
-javasolt a problémák megelőzésére azoknak az embereknek, akik poros környezetben dolgoznak, valamint akikkülönféle légköri nyomásváltozásnak vannak kitéve (pl. búvárok, hegymászók, repülőgépen dolgozó vagy utazó személyek)


Összetétel:

Tengeri eredetű nyomelem alapú oldat, Polysorbat 20, Methylchloroisothiazolinone (and) methylisothiazolinone, Benzalkonium klorid, Aloe vera gél, desztillált víz 

Az AURECON fülspray - az AURECON fülcseppel együtt - a fül tisztántartásának olyan kelléke, amelynek együttes használata a fül higiéniáját tökéletesen biztosítja. Megkönnyíti a külső hallójárat tisztántartását azáltal, hogy megakadályozza a fölösleges fülzsír lerakódását, miáltal a fülzsír könnyebben eltávolítható.

A terméken lévő szórófej vége védőrésszel van ellátva, ami megakadályozza, hogy a szórófej túlságosan mélyen hatoljon a fülbe. 

Használati útmutató:

-helyezze az AURECON szórófejet a fülébe és fújjon 1-2x mindkét fülbe úgy, hogy tartsa az adagolót a fül bemenetelénél,
-hajtsa oldalra a fejét, hogy a folyadék a fülbe kerüljön,
-szükség esetén újra ismételje meg az eljárást,
-használat után langyos vízzel öblítse el a szelepet.

Ha a fülspray használata során bármi problémát észlel, kérjük forduljon orvoshoz. 

Figyelmeztetés:

Tárolja és használja a terméket szobahőmérsékleten. 
Ne használjuk a terméket a hallószerv bármely megbetegedése, a dobhártya sérülése vagy a hallószervben lévő idegen test esetén. 
A szórófejet ne helyezze túl mélyre a fülbe, hogy fülét meg ne sértse.
Idősebbek és korlátolt mozgású személyek a terméket másik személy felügyelete mellett használják.A fülspray esetleges elszineződését és a finom lerakódásokat a termékben található növényi összetevők okozhatják, amelyek semmilyen esetben sem befolyásolják a termék minőségét.

 

Csomagolás: 

 

Szórófejjel ellátott üveg 50 ml

10 hasonló termékek ebben a kategóriában: