Alacsonyabb ár! Ajcs. FS Rejuvenating, 3x Nagyobb

Ajcs. FS Rejuvenating, 3x

Új

Az ajándékcsomag tartalma:

FS DNA Revital Serum, 30 ml   12 899 forint

FS DNA Revital SPF 25, 30 ml   12 899 forint

FS Pure Wrinkle, 125 ml     4 020 forint ingyenes ajándék

Összesen                                   29 818 forint

Ajándékcsomagban                21 785 forint

Bővebb leírás

19 606 Ft

-10%

21 785 Ft

További információk

FS DNA Revital Serum, 30 ml

Őssejtes DNS revitalizáló bőrmegújító szérum

Intenzív bőrmegújító szérum, mely őssejtes hatóanyag komplexet (TrioStem 3 Complex)  és DNS szintű revitalizáló összetevőt (DNA Revital)  kombinál ránctalanító peptidekkel. A DNA revital hatóanyag sejtkultúrán 10 évvel fiatalította a vizsgált sejtek szerkezetét. Az őssejtes hatóanyagkomplex a bőr megújulását serkenti.Használható önmagában, vagy a nappali használatú Revital szérummal kombinálva éjszakára.

FS DNA Revital SPF 25, 30 ml

Őssejtes DNS revitalizáló bőrmegújító emulzió

Intenzív bőrmegújító emulzió, mely őssejtes hatóanyag komplexet (TrioStem 3 Complex)  és DNS szintű revitalizáló összetevőt (DNA Revital)  kombinál ránctalanító peptidekkel. A DNA revital hatóanyag sejtkultúrán 10 évvel fiatalította a vizsgált sejtek szerkezetét. Az őssejtes hatóanyagkomplex a bőr megújulását serkenti. Erőteljes fényvédelemmel óvja a bőrt az UV sugárzás károsító hatásával szemben. 

FS Pure Wrinkle, 125 ml

Őssejtes tisztítógél mimikai ráncokra

A biotechnológiai speciális tisztító gél humán őssejtaktivátort és növényi őssejteket tartalmaz (TrioStem3 Complex), mely támogatja bőrünk szunnyadó őssejtjeinek működését, ezáltal megújítja az arcbőrt. Gyengéd formulájának és egyedi összetevőinek köszönhetően hatékonyan tisztítja a bőrt és elősegíti a ráncok csökkentését.

19 hasonló termékek ebben a kategóriában:

;