Ajcs. FS Rejuvenating, 3x Nagyobb

Ajcs. FS Rejuvenating, 3x

Új

Az ajándékcsomag tartalma:

FS DNA Revital Serum, 30 ml   12 899 forint

FS DNA Revital SPF 25, 30 ml   12 899 forint

FS Pure Wrinkle, 125 ml     4 020 forint ingyenes ajándék

Összesen                                   29 818 forint

Ajándékcsomagban                21 785 forint

Bővebb leírás

21 785 Ft

További információk

FS DNA Revital Serum, 30 ml

Őssejtes DNS revitalizáló bőrmegújító szérum

Intenzív bőrmegújító szérum, mely őssejtes hatóanyag komplexet (TrioStem 3 Complex)  és DNS szintű revitalizáló összetevőt (DNA Revital)  kombinál ránctalanító peptidekkel. A DNA revital hatóanyag sejtkultúrán 10 évvel fiatalította a vizsgált sejtek szerkezetét. Az őssejtes hatóanyagkomplex a bőr megújulását serkenti.Használható önmagában, vagy a nappali használatú Revital szérummal kombinálva éjszakára.

FS DNA Revital SPF 25, 30 ml

Őssejtes DNS revitalizáló bőrmegújító emulzió

Intenzív bőrmegújító emulzió, mely őssejtes hatóanyag komplexet (TrioStem 3 Complex)  és DNS szintű revitalizáló összetevőt (DNA Revital)  kombinál ránctalanító peptidekkel. A DNA revital hatóanyag sejtkultúrán 10 évvel fiatalította a vizsgált sejtek szerkezetét. Az őssejtes hatóanyagkomplex a bőr megújulását serkenti. Erőteljes fényvédelemmel óvja a bőrt az UV sugárzás károsító hatásával szemben. 

FS Pure Wrinkle, 125 ml

Őssejtes tisztítógél mimikai ráncokra

A biotechnológiai speciális tisztító gél humán őssejtaktivátort és növényi őssejteket tartalmaz (TrioStem3 Complex), mely támogatja bőrünk szunnyadó őssejtjeinek működését, ezáltal megújítja az arcbőrt. Gyengéd formulájának és egyedi összetevőinek köszönhetően hatékonyan tisztítja a bőrt és elősegíti a ráncok csökkentését.

19 hasonló termékek ebben a kategóriában: