FC Botoceutical Gold, 25 ml Nagyobb

FC Botuceutical Gold, 30 ml

Új

A Botuceutical Gold biotechnológiai szérum négy peptid egyedülálló kombinációja, amelyet a 45 éves kor feletti, érett bőr ápolására fejlesztettek ki.

Bővebb leírás

11 450 Ft

További információk

A Botuceutical Gold biotechnológiai szérum négy peptid egyedülálló kombinációja, amelyet a 45 éves kor feletti, érett bőr ápolására fejlesztettek ki.

 

A termék férfiak és nők számára egyaránt ajánlott.

A szérum a négy peptiden kívül DMAE-t, hialuronsavat, liposavat és aranyszemcséket tartalmaz, ez utóbbi a bőrnek egyedülálló tónust kölcsönöz.

 A bőr rugalmassá, feszessé és életerőssé válik. A biokémiai és a bőrgyógyászati kutatások kimutatták, hogy a ráncok nem szükségszerűek, a kialakulásuk pedig befolyásolható.


Már régen közismert, hogy a botulotoxin bénítja az izom mozgását, tevékenységét.

Ez a hatás felhasználható a mimikai izmok mozgásának befolyásolására is, amely a ráncok kialakulásáért felelős.

A termék hatékonyságát „in vitro“ laboratóriumi tesztek bizonyítják. A tesztelésen résztvevő önkéntesek, több mint 80%-ánál a ráncok csökkentek.

A Botuceutical Gold szérum a botulotoxin biztonságos, kevésbé költséges és gyengédebb alternatívája.

Botuceutical Gold ránctalanító szérum hatása azonnali lehet.

A tesztelt személyek szerint a javulás rövid időn belül érezhető és látható,  30 perccel a használat után az arcbőr kellemesen feszült.

A forradalmian új Botuceutical Gold ránctalanító szérum segítségével biztonságosan és hatékonyan csökkentheti az arcán található ellenálló és mély ráncokat.

A Botuceutical Gold ránctalanító szérum  megfelelő egyensúlyba hozza a bőrt az intenzívebb felszívódás és ránctalanító hatás érdekében.

14 hasonló termékek ebben a kategóriában: