FC Lipoceutical, 2x4,5 ml

Új

A LIPOCEUTICAL emulziók regenerálják, hidratálják és növelik az ajkak fényét. Emellett oxigénnel dúsítják, táplálják és megóvják az ajkat a kiszáradástól. Megújítják a száj szerkezetét, így a száj környéki ráncok csökkennek. 

Bővebb leírás

8 462 Ft

940 Ft / ml

További információk

Napjainkban az egyik leggyakoribb sebészeti beavatkozás az ajaknagyobbítás, ajakfeltöltés. A műtét azonban igen költséges, fájdalommal jár és gyakran a beavatkozás helyén a bőr felduzzad, feldagad. A termékekben található peptidek, valamint a hyaluronsav liposzómás formája stimulálják a kollagén és a glykozaminogylkán szintézisét. Ezáltal az ajkak térfogata megnő, mint az injekciós ajakfeltöltés során. A LIPOCEUTICAL emulziók tulajdonságaik révén elősegítik a kollagén termelést, hidratálják az ajkakat - az ajkak feszesebbek, kontúrjaik erőteljesebbek.

A LIPOCEUTICAL emulziók regenerálják, hidratálják és növelik az ajkak fényét. Emellett oxigénnel dúsítják, táplálják és megóvják az ajkat a kiszáradástól. Megújítják a száj szerkezetét, így a száj környéki ráncok csökkennek. 
A termékek – regeneráló hatásuk révén – a sejtmembránhoz fontos tápanyagokat juttatnak, amely a védekező funkció megerősödésében és a bőr regenerálódásában nyilvánulhat meg.

 

 

Jellemzés:

 

Napjainkban az egyik leggyakoribb sebészeti beavatkozás az ajakfeltöltés. 
A műtét azonban igen  költséges, fájdalommal jár  és gyakran a beavatkozás helyén a bőr felduzzad, feldagad. A svájci Herb-Pharma AG társaság a gyógyászati és dermatológiai kutatások legújabb eredményeire alapozva kifejlesztett egy speciálisan új terméket. Az ajkak ápolására és nagyobbítására szolgáló emulzió, amely újdonságként van számon tartva, hatását tekintve a jövőben  különféle injekciós feltöltőanyagok tökéletes alternatívájává válhat.

 

A LIPOCEUTICAL Day és LIPOCEUTICAL Night termékekben található peptidek  valamint a hyaluronsav liposzómás formája stimulálják a kollagén és a glykozaminogylkán szintézisét. Ezáltal az ajkak térfogata megnő, mint az injekciós ajakfeltöltés során.   A LIPOCEUTICAL emulziók tulajdonságaik révén elősegítik a kollagén termelést, hidratálják az ajkakat, melyek feszesebbek, kontúrjaik erőteljesebbek lesznek.
A LIPOCEUTICAL emulziók regenerálják, hidratálják és növelik az ajkak fényét. Emellett oxigénnel dúsítják, táplálják és megóvják az ajkat a kiszáradástól. Megújítják a száj szerkezetét, így a száj környéki ráncok csökkennek. A termékek – regeneráló hatásuk révén – a sejtmembránhoz fontos tápanyagokat juttatnak, amely a védekezőfunkció megerősödésében  és a bőr regenerálódásában nyilvánulhat meg. 
A tökéletes hatást a kétféle LIPOCEUTICAL emulzió együttes alkalmazásával érhetjük el. A LIPOCEUTICAL Day – nappali használatra javasolt, amely biztosítja az ajkak számára szükséges hidratációt és regenerációt, a LIPOCEUTICAL Night –  az éjszakai pihenéskor ápolja az ajkakat.  
A termékek használata előnyösen befolyásolja az ajkak bőrének minőségét, így a bőrápolás legmagasabb kategóriájába  – a cosmeceuticalok csoportjába - tartoznak.

 

 

 

Leírás:

 

A szövetek fontos összetevői a kollagénrostok, amelyek állapota befolyásolhatja az ajkak külalakját. A kollagénrostok között vízvisszatartó molekulák helyezkednek el.
 A víz visszatartásához szükséges legfontosabb anyag a hialuronsav, ezt használják az ajakfeltöltéshez is,  a plasztikai műtétek során.

 

A Herb-Pharma AG társaság által kifejlesztett új termék, a plasztikai sebészeti beavatkozás   –  az ajakfeltöltés- fájdalommentes alternatívája. A termékek palmitoyl oligopeptidet és hyaluronsav liposzómás formáját tartalmazzák.
- palmitoyl oligopeptid- biztonságosan és hatékonyan növeli az ajkak térfogatát, csökkenti az ajak körüli ráncokat és lágyítja az ajkak kontúrjait. Hidratál, lágyít és természetes kontúrú ajkat kölcsönöz egy természetes, otthoni ápolás által. 
- hyaluronsav liposzómás formában - a liposzómák specifikus lipidekből álló gömbölyű hólyagocskák. Proteineket, peptideket és más aktív részeket tartalmazhatnak, amelyek fontos szerepet játszanak a bőr és a haj feszességének, és rugalmasságának megőrzésében.
A liposzómák az epidermisz sejtjeivel együtt fejtik ki hatásukat. A nátrium-hyaluronát tartalmú PML-ek (Plurilameláris Multivezikuláris Liposzómák) polycentrikus foszfolipides hólyagocskák, amelyek képesek aktív anyagot felszabadítani az epidermiszben. A nátrium-hyaluronát a hidratáló és simító tulajdonsága által kíváló a száraz bőr kezelésére. Fontos szerepet játszik a bőrszerkezet nedvesség megtartásában és az ép bőr megőrzésében. Ápolja a túlzott napfénynek kitett bőrt,  visszaállítja annak rugalmasságát,  valamint hatékony és regeneráló hatású az öregedési folyamat megállításában. Kíváló hatású egyéb sérülések esetén és segíthet az anyagcserezavaroknál.

 

A termék tesztelésekor a megkérdezettek 40%-a ajkait nagyobbnak látta, 100%-a ajkain javulást érzett, 70%-a az ajkak bőrét kellemesebbnek találta, 70%-a igazolta a termék védőhatását , 60%-a pedig az ajkait hidratáltabbnak érezte.

 

 

 

Használat és adagolás:

 

Távolítsa el a kupakot. Az adagolótoll alsó végének elcsavarásával adagoljon kellő mennyiségű emulziót és a szilikonhegy segítségével vigye fel egyenletesen az ajkaira, majd alaposan kenje el. A termék használata után várjon kb. 10 percet, majd folytassa arcbőre ápolását a megszokott, mindennap használt kozmetikumokkal.
A kívánt hatás eléréséhez legalább 30 napig minden reggel használja a Lipoceutical Day, este pedig a Lipoceutical Night emulziót. Ezután a kívánt eredmény megőrzése érdekében – egyéni igényeknek megfelelően – folytassa a kúrát.

 

 

 

Figyelmeztetés:

 A termék minden bőrtípusra alkalmazható, használat előtt azonban bőrteszt elvégzése javasolt. Próbaként vigyen fel az emulzióból egy kis mennyiséget a kezelendő felületre, majd várjon legalább 24 órát. Ha irritációt vagy túlérzékenységet észlel, hagyja abba a termék használatát. Szembe ne kerüljön! Ha szembe kerül, bő vízzel öblítse ki. Kizárólag külső használatra javasolt! Tárolás 30 °C alatt.

 

21 hasonló termékek ebben a kategóriában: