Alacsonyabb ár! FC Botoceutical karácsonyi csomagolás, 25 ml Nagyobb

FC Botoceutical karácsonyi csomagolás, 25 ml

Új

A Botoceutical biotechnológiai ránctalanító széruma napi átlagos 15 000 mimikai arckifejezés és mozgás után láthatóan megnyugtatja és feszesebbé teszi az arcbőrt. A szérum előnye, hogy a kötőszövet megsértése nélkül alkalmazható, tehát nincs szükség injekciós beavatkozásra.

Bővebb leírás

3 063 Ft

-57%

7 122 Ft

123 Ft / ml

További információk

A bőr öregedésének legszembetőnőbb jelei az arcon keletkező ráncok. Testünk öregedése természetes folyamat, amelyet fiziológiai, szövettani és biokémiai változások idéznek elő. A bőrre negatívan hat a külső környezet is.


A Botoceutical biotechnológiai ránctalanító szérum a napi átlagos 15 000 mimikai arckifejezés és mozgás után láthatóan megnyugtatja és feszesebbé teszi az arcbőrt. A szérum előnye, hogy a kötőszövet megsértése nélkül alkalmazható, tehát nincs szükség injekciós beavatkozásra.


A termék használata által az arcbőr feszessé válik, a ráncok kisimulnak. A felsorolt pozitív hatásai miatt a bőrápoló termékek legmagasabb kategóriájába a – cosmeceuticalok csoportjába – tartozik. A hatás laboratóriumi eredmények által bizonyított, a tesztek során a konfokális lézermikroszkópia a ráncok 62,8%-os csökkenését mutatta ki.

A botoceutical három peptid kombinációját tartalmazza. A termék férfiak és nők számára egyaránt hatásos és alkalmazható.

 

Botoceutical biotechnológiai ránctalanító szérum a botulotoxin biztonságosabb, kevésbé költséges és gyengédebb alternatívája, amely a ráncképződés ugyanazon folyamatait befolyásolja, csak más módon.

23 hasonló termékek ebben a kategóriában: