Aloe Vera spray 200 ml Nagyobb

Aloe Vera spray, 200 ml

Új

Fytofontana Aloe Vera spray használata a bőr mindennapos ápolására javasolt, valamint különösen ajánlott a bőr rendkívüli igénybevételekor a problémás bőrfelület ápolására, ennek megelőzésére.

Bővebb leírás

1 775 Ft

9 Ft / ml

További információk

Jellemzés:

 

Fytofontana Aloe Vera spray használata a bőr mindennapos ápolására javasolt, valamint különösen ajánlott a bőr rendkívüli igénybevételekor a problémás bőrfelület ápolására, ennek megelőzésére.


Fytofontana Aloe Vera spray sokoldalú tulajdonságával a szépségápolás és a bőrápolás alapjához tartozik. Használata kellemes és frissítő érzést biztosít a bőrnek, könnyen kenhető, napozás után hűsítő hatású és csökkenti a napozás okozta fájdalmat.

Napozás után védelmet nyújt a bőr - elsősorban az öregedésért felelős - szabadgyökeivel szemben.

Az Aloe Vera – a természetes növényi alapanyagaival - évszázadok óta titka az egészséges, feszes és bársonyos bőrnek, amely gyakran van kitéve kedvezőtlen külső környezeti tényezőknek. 
 

A Fytofontana Aloe Vera spray azonnali hatású és  hosszútávon nyújt védelmet a bőrnek.
A Fytofontana Aloe Vera spray nyugtat, védi és hidratálja a bőrt borotválkozás és szőrtelenítés után.
A Fytofontana Aloe Vera spray segíti és védi a bőrt az apró, mindennapos sérülések esetén.
A Fytofontana Aloe Vera spray megnyugtatja a bőrt rovarcsípés esetén.
A Fytofontana Aloe Vera spray segít legyőzni a mértéktelen napozás kellemetlen következményeit, a bőr fájó érzéseit, valamint segíti a bőr gyors regenerálódását. Megakadályozza a bőr kiszáradását.
 
A termék fontos összetevői és ezek hatékonysága:
Aloe Vera – biológiailag hatékony értékes alapanyagok összessége – ápol, véd, a szabad gyökök keletkezésére hat, valamint a hialuronsavval és a Menthyl PCA-val együtt hidratálja a bőrt.
Uborkakivonat, mentol – hűsít, frissít és a Laureth-9 által kellemes érzetet biztosít a bőrnek.
Panthenol (vitamin B5) – kedvezően hat  a sebösszehúzódásra.
 
Használati útmutató:
A bőr felfrissítése és védelme érdekében fújjon a kezelendő bőrfelületre kb. 20 cm távolságból.  Az arcra csak csukott szemek mellett használjuk! Hűtőszekrényben való tárolás mellett megőrizhető a termék frissítő hatása.
 
Tárolás: 
Száraz helyen, 10 -25 °C mellett tárolandó!

2 hasonló termékek ebben a kategóriában: