FC - kozmetikumok

A Fytofontana Cosmeceuticals szérumok és emulziók, a szépészeti sebészeti beavatkozások alternatíváját kínálják.

  • A termékcsalád hatóanyagai elsősorban olyan biomimetikus peptidek, mely a bőrben zajló folyamatokat természetes módon optimalizálják. A termékek a cosmeceutical kategóriába tartoznak, mely a tudományos k...

A Fytofontana Cosmeceuticals szérumok és emulziók, a szépészeti sebészeti beavatkozások alternatíváját kínálják.

  • A termékcsalád hatóanyagai elsősorban olyan biomimetikus peptidek, mely a bőrben zajló folyamatokat természetes módon optimalizálják. A termékek a cosmeceutical kategóriába tartoznak, mely a tudományos kutatásokon alapuló kozmetikumok kategóriája. 
  • A termékcsalád átfogó, a bőr egyéni igényeit célzó bőrápolást tesz lehetővé. A Botoceutical termékek a mimikai izmok összehúzódását mérséklik, ezáltal simítják a szarkalábakat, a homlok, az orrgyök és a száj melletti éles vonalakat.  
  • Szem körüli duzzanatra, táskákra az Eyeceutical, a szemkörnyék elszíneződésére és ráncaira az Ophthaceutical javasolt. 
  • A termékek neve (Hydro-, Hyaluro- ,Collagen-, Lifto- stb.) utal a fő hatásra, de összetételében mindegyik termék komplex anti-aging hatással is bír. 
  • Külön termékek szolgálják az áll vonalának, a dekoltázsnak, és az emlő bőrének az ápolását (Contour-, Decolette-,Busty-;).  A Lipoceutical az ajkak teltségét biztosítja, a Laserceutical pedig a kozmetológiai peelingek alternatívája. 
  • Speciális bőrproblémákra ad választ a Rosaceutical, mely a kipirosodó, hajszáleres bőrre javasolt, és a Pigmentoceutical mely a pigmentfoltokat halványítja.  A Venoceutical nehéz láb és visszeres panaszok esetén ad enyhülést.
Bővebben...

FC - kozmetikumok 15 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 15
Mutat 1 - 12 / 15